OSUĐENI PRIJE SUĐENJA

Kakav je to odnos nas samih prema nama, prema svojem narodu, prema svojoj Državi Hrvatskoj. Ponavljamo po ne znamo koji put: Svima u svijetu je jasno osim nama Hrvatima da smo mi osuđeni onog momenta kada nam je uskraćeno pravo na uvoz oružja  za odabranu od agresora koji je napao našu zemlju. Slijedom toga osuđeni smo  što smo se oslobodili i pobijedili agresora bez obzira na embargo na uvoz oružja.

Sama činjenica da nam se danas sudi, čak i oni  koji su uveli embargo na oružje kada smo bili napadnutu od onda treće vojne sile u Evropi JNA. Licemjerje sudija i sudaca, koji nam danas sude.  Ne sude oni Hrvatima zbog stradanja nevinih žrtava, žrtve rata  njih ne interesiraju dokaz (Vukovar, Škabrnja, Srebrenica ili drugi Svjetski rat ,Bleiburg - Kome se je dio Hrvatskog Naroda predao? Tko ih je razoružao? Tko ih je izdao i time ih osudili na smrt???).

Sudi se Hrvatskom Narodu. Hrvati se nisu smjeli obraniti, nisu smjeli dobiti svoju Državu . Čudom Hrvati su se uspjeli obraniti i  osloboditi svoju zemlju pobijediti neprijatelja. Apsurd nad apsurdima sude nama Pobjednicima u ratu (Prvi put  u povijesti čovječanstva i  ratovanja da se pobjednicima sudi). To je povijesni presedan!

Nažalost mi smo izdali sami sebe Hag je samo sredstvo putem kojeg se sudi cjelokupnom Hrvatskom Narodu. Koriste se strašne riječi. Svetu akciju oslobađanja Hrvatske < OLUJA> naziva se zločinačkom akcijom .Ako je to zločinačka akcija onda su svi Hrvati zločinci. Nije li to nastavak, drugog svjetskog rata, kada je  Ustaški pokret proglašen zločinačkim i na osnove te etikete svatko tko se je deklarirao kao Hrvat  proglašen je Ustašom, zločincem. 

Nacistička Njemačka i fašistička Italija oslobodile su se bremena prošlosti, samo Hrvati još nisu izišli iz Drugog Svjetskog rata već ih se duboko kao genocidni narod ukopaje u domovinski rat koji se proglašava zločinačkom akcijom.

Rezime Hrvati su krivi sto su živi.  Hrvati su Narod koji treba istrijebiti Hrvati su krivi za sva zla svijeta i ako takve ih treba kažnjavati i oduzeti im pravo na ljudsko dostojanstvo.

Postavlja se pitanje što nam je činiti?( kao malom narodu u ovom procesu globalizacije). Dali je to uvertira  za potpuno zatiranje Hrvata i konačni obračun sa Hrvatima i Državom Hrvatskom.?

 Najveća odgovornost za tako stanje leži na Braniteljima i političkom vrhu Hrvatske. Bili su sposobni osloboditi zemlju, poraziti neprijatelja, ali su bili nesposobni tu istu Državu koju su stvorili u krvi sa velikim žrtvama Hrvatskog Naroda osposobiti za rad i za život. Bili su nesposobni  sačuvati dostojanstvo   branitelja, zaštititi svoje oslobodioce, zaštititi narod i imovinu od lešinara .Dok su branitelji ginuli od neprijateljskih metaka , drugi su stvarali imetak! Branitelji nisu održali moral, nacionalni ponos je nestao, nisu  svoju Državu za koju su se borili osposobili za život. Nacionalne vrijednosti stečeni u krvavom domovinskom ratu , preko noći su nestale. Pojedini branitelji su se snašli, osnovali udruge branitelja i time nacionalne vrijednosti podredili svojim osobnim interesima, kako bi i oni zgrabili što se da zgrabiti.

Danas imamo nekoliko stotina braniteljskih udruga i nemamo niti jednu, jer je nacionalni interes podređen  pojedincu Predsjedniku Udruge koji putem svoje agresivnosti prema vlasti ostvaruje materijalnu korist za sebe i svoj najbliže, za koje navodno brine.

Varaju se oni koji misle da su branitelji podijeljeni slučajno. Pisali smo o tome  nekoliko puta, više je to ciljano sa razlogom napravljeno jer se zna kada sa puta uklonite one ljude koji su spremni život dati za domovinu Hrvatsku put je slobodan i sa tom državom možete raditi sto hoćete .

Nažalost kao u svakom narodu tako ima i Hrvata koji su spremni za Judine škude prodati svoj vlastiti narod i svoju dušu.

Primjer: Fašist Muslini u sokolskim udžbenicima Italije je pozitivnija ličnost nego Dr. Franjo Tuđman prvi Predsjednik Samostalne Države Hrvatske u hrvatskim udžbenicima. Sa Musolinijem bi trebao biti  dr.Ante Pavelić,  u pozitivnom kontekstu kao što je Mussolini kod Talijana u njihovim udžbenicima za đake i studente. Hrvati dr. Antu Pavelića ne smiju ni spomenuti gdje je tu ravnopravnost  sa našim susjedima Talijanima.

Postavlja se pitanje gdje je nas hrvatski nacionalni  ponos, kakvog su  moralnog nivoa  kreatora hrvatskih udžbenika za đake i studente koji su imali snage i smjelosti u Državi Hrvatskoj tako predstaviti budućim generacijama Dr, Franju Tuđmana. Tko te ljude palca i za koga oni rade?

Naši pravni stručnjaci, na nove optužbe iz Haga kažu, da su zbunjeni jer novih optužnica iz Haga ne može biti, prepuštanje suđenja hrvatskom pravosuđu teče drukčijom procedurom, pa je teško utvrditi cilj ovakva poteza Tužiteljstva.

Nažalost sto je jasno svakom istinskom hrvatskom rodoljubu nije jasno hrvatskim pravnim , koji na nesreći i izdajstvu Hrvatskih Branitelja danas zarađuju nekoliko desetina tisuća eura mjesečno za obranu Hrvatskih oslobodioca. Gdje su ti   bili kada su Hrvatski Branitelji izdani od strane države koju su oni oslobodili. Gdje bi i u kojoj državi bi oni bili pravnici da nije bilo Hrvatskih heroja Ante Gotovine i drugih. Ti oslobodioci Narodni Heroji danas  trunu u stranim i domaćim zatvorima dok u njihovim plodovima uživaju pojedinci koji od Hrvatske uzimaju a za Hrvatsku su malo ili nisu nista  dali.

General Crnjac kaže da smisao ovoga poteza vidi u ocrnjivanju svih koji su ratovali za Hrvatsku, uz Hag kao neku vječnu prijetnju, ali ne zna od koga bi mogao tražiti zaštitu svojih prava.

Gospodine Generale Miljenko Crnjac  kakav ste to Vi general? koje države i vojske kada niste u stanju zaštititi sebe?  a uspješno ste oslobodili i zaštitili Državu Hrvatsku.

Gdje su Hrvatski Generali nisu li oni najodgovorniji za Hrvatsku Državu koju su ono stvorili  i pod cijenu života branili i obranili...Zašto ste dozvolili da Vam pojedinačno daju kost i oko te kosti se međusobno borite. Zašto ste dozvolili da se u Hrvatskoj moral koji je bio kod stvaranja države zamjeni nemoralom, poštenje lopovlukom o kojem svi pišu a nitko ništa ne poduzima pa je po onoj narodnoj Ratuje li to hrvatski narod sam sa sobom. Kao da smo zamijenili teze. Umjesto da udružimo snage i borimo se protiv unutarnjeg i vanjskog neprijatelja mi se borimo i svađamo međusobno i tako postajemo neprijatelji svoji, svog naroda i svoje Države Hrvatske. Odrađujemo poslove za naše neprijatelje, kopamo jame u koje guramo jedni druge.

Boze što mi to radimo sami sebi?

Gosp. Markice Rebića kaže "Od koga bih mogao tražiti zaštitu? Mi smo jednostavno nakon rata kao kadar rastjerani u šumu i natjerani da se branimo kako tko zna. Niti tu ne postoje veze, koordinacije, niti državni rezon za zaštitu državnih interesa koji su narušeni ovakvim postupcima. Ničega nema." Ističe to Markica Rebić. Najgorim smatra to što se državna vlast maknula u stranu od svega kao da je cijeli proces ne zanima.

Gospodin Markica Rebic Vi i mnogi drugi Hrvatski Branitelji znali ste to od prvog dana kada su vas razbili u nekoliko stotina udruga, čak ni danas niste sposobni organizirati se u jednu jedinstvenu udrugu i kao branitelji ove zemlje predstaviti se hrvatskoj i svjetskoj javnosti kao oslobodioci Hrvatski branitelji koji su sposobni braniti interese svoje i svog Hrvatskog Naroda. Svi Hrvatski branitelji čekaju da ih netko drugi odbrani, nema tog drugoga drugi će Vas samo sahraniti i oduzeti Vam svaki djelić časti i poštenja jer ste drugima Vi to dozvolili i danas dozvoljavate.

Branitelji moraju znati da njihova sudbina ovisi od njih samih a od njihove sudbine ovisi cjelokupni Hrvatski Narod. Pred Braniteljima Hrvatske je velika odgovornost .Trebaju se dignuti iznad pojedinačnih osobnih interesa, dati dio sebe za opće dobro za svoju sigurnost za svoju ,svoju djece, svog naroda i svoju Državu Hrvatsku ako žele časno i pošteno živjeti i biti priznati od Međunarodne  zajednice ,koja po sili zakona prirode nagrađuje jake, a kažnjava slabe i nemoćne.

Prije pet godina hrvatski Svjetski Sabor počeo je sa organiziranjem Hrvatskog nacionalnog Tima pod nazivom Hrvatski Branitelji i Žrtve rata (Kojeg smo nazvali Odbor za branitelje i Žrtve Rata, kojeg je Predsjednik Gosp. Branko Borković počasni Predsjednik Gosp. Miljenko Crnjac.Na tome se je stalo, jer mnogi generali nisu htjeli pomoći da se organiziraju branitelji u jedan jedinstven Hrvatski nacionalni Tim. Nažalost taj proces je zaustavljen na početku i to su ga zaustavili hrvatski generali poimenično poznati Zašto su to napravili trebalo bi im postaviti javno pitanje? Koliko su za to plaćeni i tko ih je platio?.Biti će po onoj Gospodina Rojsa : samo ovdje je drugi naziv  . Time se je uništilo njih, njihove obitelji i ubilo i još ubija  svaki trunak nacionalne svijesti sadašnjih i budućih generacija Hrvata.

            Gospodo političari, pravnici, Branitelji to je cilj, a Vi ste sredstvo putem kojeg se dolazi do tog cilja .

Gospodin Markica Rebić ističe:

> Najgorim smatra to što se državna vlast maknula u stranu od svega kao da je cijeli proces ne zanima

Gospodine Markica Rebiću Vi ste sami sebe maknuli, jer ste Vi tu Državu stvarali i za nju se borili Uspjeli ste se boriti protiv vanjskog neprijatelja, ali se niste se  uspjeli boriti protiv unutarnjeg neprijatelja Hrvatskog Naroda i Države Hrvatske. Vi ste bili moralna vertikala Države, jer ste je Vi stvorili i za njenu sudbinu Vi ste najodgovorniji.

            Hvala Bogu danas  se ne treba boriti puškom u ruci, Demokratsko smo društvo, ali se moramo boriti svim demokratskim sredstvima ,štititi i zaštiti svoj narod i svoju Državu Hrvatsku i tu državu osposobiti za život. Državu pravde, ljubavi i sreće svakog njenog stanovnika, Državu u kojoj se isplati živjeti i za koju ako treba da smo spremni i život dati po uzoru na Židove. Mi Hrvati od njih moramo učiti, ako želimo u ovom procesu globalizacije sačuvati Nezavisnost Države Hrvatske, a sebi kao narodu te države osigurati ono mjesto u Međunarodnoj zajednici koje nam kao pripada .Tražiti od Međunarodne Zajednice da nam da barem dio onoga što su Hrvati dali svijetu u svim sferama gospodarstva i politike posebno u znanosti. 

Hrvatski Narod mora svijetu reći tko smo što znamo i što možemo. Hrvatski Svjetski Sabor je jedinstvena organizacija Hrvata svijeta. Pomozite da do toliko željenog zajedništva dođemo i kao Narod svoju sudbinu uzmemo u svoje ruke i svijetu damo maksimum što možemo dati. Sami moramo cijeniti svoje vrijednosti . Hrvati to znaju, mogu, vjerujemo da i hoće.

 

Hrvatska, 29.5. 2007. godine

                                                                                                Predsjednik HSSD:

                                                                                                Niko Šoljak prof. ing